26.11.08

update, update:)

n am fost în stare să lucrez aproape nimic astăzi pentru că mi am petrecut timpul vorbind la telefon sau pe mess, primind şi răspunzând la sms uri de la: tata,mama, mihail, alecu, bunica, mama badi, claudia, claudiu, vio, doru, laura,iuliana, lulu, ştefan, mircea p, mircea d., nicolae, TAVI, radu, amalia, miki, maria, diana, anca, anca p., corina (multumesc pentru craciunita!), corina a.,misha, catalina, nana, lucian, corina, dana, radita, denis, mihnea, liviu, dan, delia, marius,marinuj, petruţ, madalina, radu, sorin, silviu, silviu v. (multumesc pentru flori). romeo, ileana, brandusa, ana maria, hemi, alina, marian, andreea t,cristina, andreea d, mius,vali, simona, mariana,magdone, andrei, monica, eduardo + irish, fanny, ghiuri, + toţi cei care m au felicitat pe blog, până la ora asta şi dacă am uitat pe cineva, vă rog să mă iertaţi, iar pe cei apăruţi după, o să i adaug diseară sau la noapte, că de atâta bucurie, gânduri bune şi urări primite, sigur n o să mai dorm în următoarea sută de ani:) bogdan e,cristi, victor,monica t., catalin, zeman, si deja 27-istii Kirk, Popovici...

Mmmm...vorba lui Sally Field? You love me! You really love me! :D

6 comentarii:

Anonim spunea...

ei, asta-i viata...

Anonim spunea...

greu... greu te prinde omu la telefon azi :)

Ana spunea...

pai sa cam stii... erai un 0729?:)

Ana spunea...

da, tu erai:)))

Anonim spunea...

Draga mea, tin inca o data sa las posteritatii un mesaj in cinstea celor 34 de primaveri (toamne). Sa ai parte de o sanatate de fier in primul rand, sa zambesti mereu asa cum zambesti in poza cu noi doua de la Mega, sa te bucuri de familia ta pe care o porti in fiecare por al tau si sa iti gasesti implinirea oricare ar fi ea.
O mare imbratisare pentru tine... Pupicii... curand :*:*:*

Alhambra spunea...

Ma alatur si eu corului de uratori, dragutza ! Sa traiesti, sa infloresti, sanatate first of all, ca m-am prins ca e esentiala, si p-orma o carutza de noroc in alegerea celui mai bun drum in toate intersectiile din viata ta (la propriu si la figurat, sa fie)! Na ! ;)