10.3.07

...lisme 2

Azi pe una din străzile pe care o plimb pe kiri, văd ceva în plus, în dreptul unei porţi care are un afiş: vă rugăm, nu mai lăsaţi animalele să şi facă nevoile pe acest trotuar, ca să evităm neplăcerile ulterioare.
DE ACEST AFIŞ, PRINS CU CAPSATORUL, văzusem bine, o foaie mai mică pe care SCRIE de mână: Veniţi cu autorizaţie, dacă aveţi, altfel, e LOC PUBLIC!!!

M a bufnit un râs năprasnic, pe mine, posesorul de animal, care prin orice buzunar îl cauţi are pungi şi punguţe. Cum e posibil atâta tupeu, zău aşa, cum e posibil atâta tupeu ?

4 comentarii:

vio spunea...

de data asta iti dau si nu-ti dau dreptate:)

Ana spunea...

păi spune mi şi în ce fel . salut:)

vio spunea...

salut:)
na, n-am citit cu atentia maxima:P

am stat io intr-o vreme la parter si geamurile dadeau direct pe trotuar (de altfel ieseam mai des pe geam decit pe usa) si se mai intimplau si chestii bizare.
parca totusi, daca ma gindesc bine, n-am vazut pe-aici ciini vagabonzi, dar pe strazi (mai ales in centru) sint ca la 2-3 rahati zilnic in care sper sa nu calc cind ma duc la munca.
dar da, aia cu aveti autorizatie e deraiata rau:D
am vazut si aici o tablita cu Acesta nu este un wc pentru ciini. Dar ma gindesc mereu ca se refera doar la stilp si la ciinii care stiu sa citeasca indicatoare:D

Ana spunea...

care, dupa cum stim, sunt o gramada:))))