6.4.07

Piolete pentru fete:)

Remarca lui Liviu, redată în post-ul anterior (altminteri genială prin ea însăşi, fără context şi supoziţii) m a făcut să mă gândesc la ... asta. Mă rog, fiind 5 şi 16,posibil să nu fiu prea coerentă, dar, ce naiba, e un bleg. Pardon, blog. Bleg de blog.

Fetele sunt o chestie complicată. Majoritatea covârşitoare aleargă, majoritatea mare se împiedică. Restul aleargă în continuare, uitaţi vă pe orbită noaptea, când e senin. O să le vedeţi, sunt ca un fel de Sânziene sau cam aşa ceva. Să le lăsăm, scopul lor e alergarea. Mai sunt, sper, şi altele care nu aleargă că sunt alergate, ci pentru că au inversat rolurile cu alergătorii. Acelea sunt Dianele, ele vânează şi nu e rău să vă lăsaţi vânaţi de ele din când în când, e o experienţă plăcută (mai ales dacă nu mi ar sări cursorul de la laptop). Şi mai sunt unele care stau. Recapitulăm, sunt alergate, se împiedică, aleargă pe alţii, stau.
Eu am stat azi acasă şi am ascultat că nu e bine să te exprimi. După aia, neputând să mă exprim, am plecat la Casa Eliad,( ora 2 şi am) unde iar am stat. La pumni în gură şi picioare în burtă de la nişte oameni pe care i am dezamăgit. Adică aşa s a văzut din fereastra lor. Mă rog, îmi asum. Pe urmă, când picioarele şi pumnii s au întors cu spatele, sătule de atâta dat fără reacţie (că nu puteam să mă exprim!) am plecat în fire. Pe jos, cu pumnii şi picioarele mele. Unde am dat peste kirk, ( care oricum e un ... că habar n are şi habar simte ce vrei tu să faci, adică e cam la fel de ... ca mine) care voia acasă. La 38 de ani mi se pare normal să nu mai funcţioneze metodele de seducţie, dar nici chiar aşa. A murit kirk, trăiască kirk, las' că ne obişnuim noi şi cu noul kirk, care exultă în faţa unor piese fără sens.
Din fire până la club a, crede mă, e doar un pas, în lipscaniul plin de pipi, care nu doarme niciodată... La club a iar am stat, ceea ce i a deranjat. E greu să vezi o fată stând. Nu poţi s o laşi să stea, nu ? Aşa că bagi în joc un idiot care, după ocheade (vizitaţi http//namdegand.blogspot.com, dacă, desigur, nu de acolo veniţi)vine şi zice hai, de ce eşti aşa... Mai adăugaţi unul care vine şi zice nu mai fuma marijuana, (şto????) că nu e bine pentru tine, sunteţi cumva din presa scrisă ? Te salvează neîntrebat un băiat cu zâmbet frumos şi hanorac, merg să danseze, lasă. Mai STAI. El şi ea vor un loc, tu nu li l dai, dă i încolo, să se apropie cumva, stau înghesuiţi şi şi varsă fluidele în club a, EA îţi mulţumeşte din privire, nu s a împiedicat degeaba, deocamdată, fată. Mai vine unul şi încă unul, în timp ce tu stai şi asculţi cum mixează piese (plicticos) singurul dj lângă care te a prins vreodată mineriada. Un puşti de culoare se uită impertinent la tine de vreo 20 minute, haide, împiedică te, că n am chef să te alerg, greaţă. Mai apare unul alb, care fixează exact din unghi de 90, mamă, deci pot. Se poate să stau. Dar câteodată, la jegul joc care se petrece, tare mi vine să fiu ca Sânzienele care aleargă pe orbite. Şi da, ai dreptate, povestea este despre mine. În rest, printre coaste, e plin de piolete. 5 şi 47, plin de promo la city fm. pentru fete.

4 comentarii:

Ana spunea...

ora redată pe blog e aia de iarnă. acum e 5 şi 56.cedez.

vio spunea...

bine ca nu e 5:65.
lasati pioletele in pace, ca va bat pe amindoi de nu va vedeti. nu ziceti ca n-am zis.
ps: ana, poti sa-ti editezi posturile, in loc sa le comentezi (uneori, ma gindesc eu) (da bine ca nu ma doare)

Ana spunea...

păi nu comentează nimeni, aşa că mă comentez singură, ca toţi bolnavii.

mary spunea...

dragul de kirk mereu vrea acasa ca sa doarma :)