17.5.07

Să spunem adevărul !

Cei care l au auzit pe Kirk ieri spunându i lui d.b. că eu n am venit la petrecerea holograf fiindcă sunt la karate trebuie să afle că în discuţia celor doi barzi s a strecurat un mare şi nedrept adevăr.NU fac karate, daaaa ???? S a corectat şi Kirk aşa, că probabil ştia că n o să taie faza din interviu şi s a gândit cum să facă să nu moară omorât (de mâna mea). A spus, aşadar, " ba nu, laaaa, aikido...ki aikido". Degeaba, dan lansase deja în eter afirmaţia " deja mi e frică...".
Adecă, Chirculescu, după ce că mi ai distrus tinereţea, îmi nenoroceşti şi fericirea !? Las' că învăţ io mecanic 3 figuri de jiu jitsu, să vezi ce carabe îţi trag (feminin, tati, feminin...).

9 comentarii:

Anonim spunea...

incearca figurile pe dan ca el ai vazut ca e dispus sa accepte si in plus poate asa o sa-l convingi sa nu faca misto de tine:))

mary spunea...

daca ai nevoie de ajutor, ana, conteaza pe mine! :))

Ana spunea...

kirk, bine ca esti tu destept. omu a zis ca i e frica, nu ca e dispus sa incerce. Pe cand la tine nu conteaza, sunt EU dispusa sa incerc! Si cu mistourile...lasa, ca te prind eu, stiu unde lucrezi/locuiesti.

Mary, atata iti trebuie, sa te atingi de prietenii mei, ca le incerc si pe tine:)

Anonim spunea...

si ce ma, aikido alea nu sunt tot karate? Io as astiu: toate sporturile care vine din kina si japania se cheama, generic, karate.
deci cum merge lectiile de karate? :D

Ana spunea...

deci, multa caldura si tie, ba, andreanum. mama, cati am de cotonogit!!! ma simt ca frati miu care cauta cazuri pt profilaxie orala...decat ca la mine sa ofera...

mary spunea...

uite cu ce se alege omu' cind se ofera s-ajute! :))

Ana spunea...

las, ca nu ti o strica nitica alergatura...:)

Anonim spunea...

da ce ma, la aikido ala va invata sa fiti violeti fata de lume? halal karate, o stiam ca astea sunt lupte civilizate si telectuale, in halatel alb, pantalonasi largi... s-a dus dreacu si mitu asta :P

Ana spunea...

pai asea sunt, dar in afara de asta o sa te spal pe dinti cu apa si sapun!!!!