26.8.08

ERATĂ





Multă lume ştie că sunt o mare iubitoare de Whitesnake, dar nu strâmb din nas dacă grupul nu place cuiva, nu l-a văzut niciodată şi poate nici nu a auzit de hit-urile sale. Asta, desigur, dacă vorbim de oameni normali. Dar să fii jurnalist, şi încă la o revistă de largă audienţă locală, să scrii un text despre concertul acestei trupe şi să publici această fotografie mi se pare de nescuzat. Lângă fotografia "Whitesnake", pe care colegii de la acest săptămânal au publicat-o greşit, se află şi cea a grupului Def Leppard, care a avut mai mult noroc şi a scăpat neconfundat.
Cu o rezervă de răbdare pe care nu mi-o cunoşteam, am cutreierat 20 de pagini de poze găsite de google pentru numele Whitesnake, şi încă 20 pentru numele The Company Of Snakes - trupa din urmă e formată din foşti membri Whitesnake, cu alt vocal care cântă identic cu Coverdale, lucru care la vremea descoperirii m-a cam enervat, dar să nu insist. Ideea e că eu de poza asta nu am dat nicăieri pe net, nici măcar protejată de drepturile agenţiei vinovate. Şi, uitându-mă chiorâş la ea încă o dată, vă întreb: măcar pentru sufletul fanelor de sex simbol-uri ale anilor '70 -'80, nu găseaţi şi voi o poză mai frumoasă, vreun Delon sau Lee Roth sau ceva?!

p.s. Mulţumesc Ilenei, pe care dentistul a ţinut-o mai mult în sala de aşteptare...

2 comentarii:

MeSSeR spunea...

LOL, ăla cu căpiță afro e prea tare.
Roth era the best choice după David, desigur :)
Dincolo de asta, eu cred că acorzi circumstanțe prea favorizante atunci cînd folosești termenul "jurnalist". Băăă, Marea Britanie nu e Europa doar atunci cînd vorbesc despre ea într-un context monetar!
Jurnalist my ass... Curat "Cocktail Story"...

Anonim spunea...

Ce nu-ti convine ? Te-au ajutat sa descoperi ceva ce nu stiai ca ai - rezerva de rabdare :))