18.11.08

din trafic

de la o vreme am eu ce am cu maşinile cu numere de CJ.nu c aş avea ceva cu ei, serios, nu mă deranjează ca şoferi sau ceva, doar că atunci când văd eu CJ pe o maşină mă apucă un fel de draci cu năbădăi şi le zic câteva. După cum dacă văd maşini de AR mereu m am luminat la faţă şi indiferent unde ar fi -poate oamenii lucrează şi stau demult în Bucureşti sau aşa- le adresez un drăgăstos " Măăi, băieţi, ce faceţi voi pe aici, că departe de casă mai sunteţi!" şi zâmbesc, aşa, simpatic. Deci love AR hate CJ.

Ei bine azi, văd io unu în faţă cu CJ şi imediat îi zic una. Şi îmi iau privirea de pe el. De pe număr. La a doua privire - sunt totuşi irezistibile numerele de CJ şi orice persoană din maşină! poate o cunosc! poate m a văzut în pub, poate e recepţionera de la hotelul pe care l am căutat la 1 dimineaţa, poate e cineva din vreun bar din piaţa Muzeului, unde a trebuit să cunosc un necunoscut, ca să ajung! - văd eu că parcă ceva nu e în regulă cu numărul ăla. Parcă e mai lung, parcă nu i aşa lat, parcă iată steagul UE şi n faţă de CJ scrie mare I. Mamă, ce prost m am simţit. Am înjurat un italian din cine ştie ce provincie!
După 10 secunde mă gândeam totuşi relaxată şi râzând, măi, ce să ţi fac, ţi ai găsit abrevierea greşită!

8 comentarii:

Anonim spunea...

uite ca pot sa pun si comentariu azi...numai ca azi sunt fara comnetarii.
bine te-am gasit, Ana!
Kite

Anonim spunea...

Eu am alta problema... cu masinile care incep cu C - sunt doua posibilitati si de fiecare data mi-o fur.. C vine fie de la Chisinau dar ai MD undeva micut jos, sau de la Sofia, ca doar C e S in bulgara... si culmea este ca de cate ori vad o masina ma gandesc ca e vorba de ... Sofia, asta poate pentru ca inca imi staruie in minte un OLTCIT veritabil cu numere bulgaresti pe care l-am vazut acum vreo 4 ani in Sofia... :D

Anonim spunea...

am ajuns din intamplare pe blogul tau si mare mi-a fost mirarea cand am vazut un post despre ura fata de CJ... orasul meu natal :))
stiu si eu persoane care injura masinile cu nr de Bucuresti. nu sunt una dintre acele persoane, si nu pot intelege ura unora sau altora fata de o anumita regiune a tarii.

Ana spunea...

NUUUU e de ura, e o mica gluma, emese:)))
dimpotriva, sunt indragostita de cj si o persoana din el, da' pt ca ma enerveaza cumplit mi se innegura cand vad masina de cj...dar in gluma, serios!:)

Anonim spunea...

Problema exista- nu inteleg de unde vine, dar soferii cam asa fac; oricum, trebuie sa recunosti ca bucurestenii sunt foarte agresivi si aroganti.

Ana spunea...

habar n am. eu n am avut niciodata o problema cu un sofer din alt judet, mi am imaginat ca nu cunoaste neaparat orasul meu si de aceea, cand a fost nevoie, am cedat trecerea oricui, de la AG pana la MM sau BT... Soferii in Bucuresti sunt agresivi poate pt ca s au plictitsit sa stea la cozi kilometrice si atunci "se baga". Aroganti... soferii de rand nu. Acuma, daca ai avut noroc sa mergi numa n rand cu audi r8 sau mai stiu eu ce marca nou aparuta...
In orice caz, eu remarc cu incantare ca soferii bucuresteni au inceput sa aplice in circulatie principiul fermoarului, al cedarii contra blocarii intersectiei, al lasatului de avantaj... probabil si au dat seama, ca si mine - bene, eu sunt incredibil de calma la volan- ca in curand nu vor mai avea nici o sansa sa circule, altfel.

Anonim spunea...

stai linistita ca am inteles ca e gluma din partea ta, dar ziceam ca nu inteleg ura altora.
eu oricum sunt un sofer f relaxat, f rar ma enervez in trafic, si asta niciodata nu are legatura cu provenienta masinilor
:)

Ana spunea...

foarte bine emese, cand oamenii stiu de gluma e perfect...