21.4.09

cumulat cu ducipalul

am ajuns la 10 puncte şi tocmai am aflat de la miragecj că cicăăăăă nu se şterg de la răboj după 6 luni decââât dacă n ai deranjat poliţia rutieră cu încă ceva! Ştie cineva ceva de chestia asta???*
Ori, eu am deocamdată:
2 pct din 16 octombrie de la cj. mi am permis să merg cu 68 la oră prin mărtineşti. pfa. eram cam cu nervi şi confuzată.
3 pct (azi le am primit!!!) din 23 anuarie de la cj. tot din mărtineşti,lua l ar gaia!!! eram cu nervii praştie, se remarcă o creştere a vitezei cu 3,5 km/h, ecivalentul unei tensiuni nebuneşti pe minut. 71,5.
2 pct de când mă grăbeam la ora 2 noaptea acasă înainte să plec iar la cj. 68 la h. am ceva cu viteza asta.
3pct de la ZAM!!!! Veneam acasă de la ACDC, i am dedicat un post întreg nu mai ştiu pe unde poliţistului şi situaţiei respective!

Deci, sunt colecţionara a 10 pct de penalizare! Acum, eu o să tratez şi cu motivul biped al traseelor mele spre cluj, să vedem, poate smulg de la el vreo 3 puncte.**
Dar, de siguranţă, am vorbit şi cu papa, care s a arătat mirat:
-păi câte puncte ai?
-10 !!!
- le ai luat pe toate odată?
...daaaa, că am mers cu ducipalu, sigur...

Deci eu îmi iau GPS, antiradar şi mantie de harry potter la salariu! CLAR!
Şi jur că următorul biped de care o să mi placă o să fie maxim din Ploieşti sau Slobozia!!!!
* dacă s ar putea să mi ceară ca în loc de a nu depăşi viteza legală timp de 6 luni, să nu fac sex 6 luni, cred că mi ar ieşi mai uşor. =))
** s a demonstrat din nou că, iată, "siguranţă" e un termen care merită aplicat familiei clasice. Bipedul nu numai că a refuzat să help, dar habar n are cum stă chestia cu punctele luate, date sau împrumutate. Cred că i au luat demult carnetul, by the way, fiţi cu ochii pe realitatea tv că sigur se lasă cu o arestare din aia pe cinste=))

6 comentarii:

MeSSeR spunea...

N-ar fi mai simplu să mergi cu maximum +10 in localitate? Probabil că nu, bănuiesc că e chestie de temperament :P
JCH

Ana spunea...

bini ca esti tu destept ma.
banuiesti bine. de fapt nu banuieste stimati restul, ca ma cunoaste si stie sigur ca e o chestie de temperament. dupe cum tot o chestie de temperament(ul) lui e sa se taraieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MeSSeR spunea...

Bă, prefer să conduc mai liniar, așa... decît "punctual"... :)

Ana spunea...

Ba???
ar fi trebuit sa nu ti accept comentariul pe tema asta. MA gandesc ca e corespondentul direct al lui "ma" din comentariul meu.
Dar eu nu sunt Ba, in vreme ce tu ai putea fi totusi Ma.

MeSSeR spunea...

Mă scuzi, doamnă. Nu era o formulă de adresare, nici măcar o reciprocitate, m-am gîndit doar să scriu așa cum vorbesc din cînd în cînd. Și m-am mai gîndit că am depășit faza precauțiilor de genul ăsta. Se pare că gîndesc mai repede decît conduc :P

Ana spunea...

eu am o problema mare la cap cu ma, ba si - mai mica- cu fa,fai. pfaaa. dar oricum nu faceam decat sa atentionez manzeste, ca doara nu m am suparat,mno.