21.12.11

ce departe e aproape

am reuşit să mai deschid computerul. şi am fost atrasă iremediabil de folderul "bebelush". uitasem ce am pus acolo. zeci de documente. 4 din ele, doar cu liste cu "ce ţi trebuie la maternitate şi acasă când vii cu bebe". le am primit de la 4 prietene şi, la vremea respectivă, le am comparat şi compilat cum m am priceput. multe documente reproduc conversaţii pe mess, în special cu Ada. Mereu îmi zic zâmbind că nu ştiu ce mă făceam fără Ada. Ea mi a răspuns cu -destulă - răbdare la toate întrebările de pre-mamî cam oligofrenă. O parte din faptul că T. e bine i se datorează. Discuţiile au fost despre de toate. Somn, hrană, jucării, cadouri, haine (sg lucru care mă stresează şi acum e "oare îmbrac copilul destul de bine afară???"). De fapt, am ajuns azi în folderul bebelush fiindcă Ada a scris cum să tratăm răceala la bblushi. Fetiţa ei cea mică a răcit prima oară, azi. Poate, să sperăm, şi ultima. Iar eu am copiat linkul, ca să n o mai terorizez " sapă după aia cu răcealaaa...."
Mai era un doc cu costurile naşterii (nu le am depăşit prea mult) şi altul cu întrebări. Toate întrebările care mi treceau rin cap.
Am zâmbit şi - pfoaaaa- am lăcrimat când le am citit. T. are deja 2 luni 1/2, se îndreaptă spre 3. Ce departe e drumul spre maternitate...

Un comentariu:

Andreea Demirgian spunea...

Sunt foarte bucuroasa ca am putut fi pe langa tine intr-una din cele mai frumoase perioade din viata ta. Si-ti multumesc ca nu te-ai plictisit de toate cele pe care ti le-am spus!
Cu drag,
Ada