30.1.07

Deja Vu sau Nu-i aşa că ne plac mai mult teroriştii ?


Văzut şi, mă rog, plăcut, din categoria filmelor care-ţi dau creierul înapoi doar ca să-l zăpăcească, fără un scop real în sine.


Cică americanii au inventat o drăcie de maşinărie care poate vedea timpul înapoi cu 4 zile, ba chiar poate proiecta diverse chestii înapoi , (bileţele de atenţionare, un Denzel Washington în boxeri, still yammy, serios!!!) ca să schimbe trecutul, în aşa fel încât în prezent să nu se mai întâmple diverse mizerii...cum ar fi explozia unui întreg bac plin cu americani marinari, care sărbătoresc întoarcerea acasă cu nevestele şi copiii... tre' să recunoaşteţi că e un mess destul de mare pentru această naţiune de cămătari în Irak.

La capitolul haios trec penele de curent pe care americanii inventatori le tot cauzau ţării, când voiau să mai trimită câte ceva sau cineva în trecut.


Val Kilmer e un nume pe generic, dar ca rol e aproape inexistent, cenuşiu şi lipsit de imaginaţie, dar foarte empatic cu trăirile agentului Denzel.


Aia din rolul principal e drăguţă foc, seamănă cu, dar nu cred că e Hally Berry, că nu se dezbracă nici o secundă. Iar teroristu' ăla cu bomba e frumos de pici şi esoteric de mori, are un dialog cu Denzel în puşcărie din care n-am înţeles nimic, mai ceva ca ăia din Milennium. Totuşi, ce ochi are Caviezel ăsta, care cică s-ar fi sonat (şi el) de când s-a jucat de-a Iisus. Poate că aşa şi e ?!

Niciun comentariu: