28.5.08

brigada diverse

până acum 20 de minute eram foarte încântată că mi am luat bicicletă. e mică şi cochetă şi pliabilă! foarte bună pentru case mici. e argintie. şi aseară, când m am plimbat cu ea la Şosea, am avut ocazia să intru niţeluş în comunitatea de rolleri şi biciclişti care umplea parcul. sigur, eu eram cea mai cuminte dintre toţi, întrucât încă nu ştiu să privesc în spate fără să întorc şi ghidonul...mă întreb dacă şi cu volanul voi fi făcut la fel în zilele mele bune...

azi încă tresăltam de bucuria plimbatului de ieri şi a gândului că abia aştept să scap din serviciu ca să mă plimb şi azi.
Bum, o scatoalcă peste ceafă. Mnu, nu fizică, nu prea se întâmplă la noi aşa ceva.
Avusei o idee de promo, care mi a venit "prost", în sensul că mi a venit cât şeful de la promo e plecat. i adevăratelea, eu i am trimis mail de duminică seară, cu un doc word care conţinea ideile... că nu l a primit sau că l am trimis eu la altcineva, (am investigat asta, nu e cazul) asta nu mai ştiu.
azi - şeful de promo fiind plecat - m am gândit spă vin în sprijinul neervilor mei şi să dau un pic de şfară în ţară, doar doar m o ajuta careva în eventualitatea filmării acelor spoturi... nişte spaţii cu mobilier, nişte copii...

primesc un mail de la şef care mi reproşează că am "alertat" lumea fără să i zic despre ce e vorba...eu căzută în cap, îi replic că am trimis brieful. el zice că n a văzut, nu ştie, să moară, să facă...şi că oricum noile proceduri (foarte foarte noi, că io habar n am de ele) zic că marketingul trimite ideile, iar noi ne decupăm promourile în aşa fel încât să se potrivească ideilor marketingului. Corect, mormăi io, dar n am ştiut... cum multe chestii care cică ni s au spus, nu ni se spun...aşa ajungem să avem 4 oameni concedii în acelaşi timp... dar nu i nimic...sunt numai nervii mei.

2 comentarii:

MeSSeR spunea...

Ce simplu pare, n-ai de făcut altceva decît să aștepți ideile. Dacă-ți vine vreuna și mai e și bună... ghinion, nu e de la marketing!? Triple LOL. Tot de-acolo o fi venit și ideea de a lansa prin facultăți un concurs de idei la 1000 de parai bucata? :)

Ana spunea...

lasa ma, messerule, ca abia mi a trecut...