1.6.08

the Rocky (horror show)

am fost pe 29 la prima reprezentaţie a lui rocky horror show, în regia lui alexandru hausvater. de aici şi parantezele care încadrează o parte din titlu. a fost cam horror.

la poartă, domnul cu aer de gealat, angajat al clubului, s a uitat la biletele danei cam buimăcit. nu ştiu dacă de preţ (220ron bucata!) sau chiar de faptul de a vedea un bilet (mi e teamă că ăsta a fost motivul) cumpărat. cred că erau primele şi ultimele pe care le a văzut în seara aia.
bon. am intrat în club şi ne am dus senine să cumpărăm nişte apă. ăla zice" 20", a mea scoate 100.000 (vechi ) din buzunar şi îi întinde, relaxată. ăla repetă apăsat "DOUĂ ZECI", "ah, zice dana, 200.000" şi i mai dă o sută, chestie la care domnul barman a pufnit din nas...

intrăm în sala glam clubului, căutând masa care pe bilet era denumită "masa 18". şi dă i şi caută. evident, nici un cartonaş pe mese, nimic. cât am căutat noi lămuriri, întrebând la bar (nu ştim, noi doar am închiriat sala) şi am căutat hostessele (uitaţi, fetele alea brunete care stau acolo, pe canapea) a început spectacolul. când în fine am ajuns la hostesse, (care stăteau comod pe cam cea mai bună canapea din sală) domnişoarele s au uitat cam din lung la noi, "a ieşit un scandal şi nu mai putem ridica pe nimeni în picioare, plus că a început spectacolul"...Ok, o fi început spectacolul, dar noi de foim prin sala asta, căutându ne locurile, de acum vreo 10 minute. am dat ocol de 3 x, măcar nu ne aţi văzut? a, uitaţi că mai este o canapea liberă, duceţi vă acolo...canapeaua liberă era fix lângă formaţia care susţinea, LIVE,spectacolu...şi lângă una din boxe...şi puţin cam în spatele plaotului unde se juca...după care domnişoara hostessă s a repliat la canapeaua ei din centrul sălii...

REVIN cu amănuntele showului, că iar m am enervat.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ce vrei,mai ?niste tarani !!?

Anonim spunea...

Salut, am fost si eu la acel show si culmea, aveam si eu bilet. Si la fel de scump :-S. Personal cred ca e destul de slabutz spectacolul(comparativ cu ce am vazut ca se joaca afara sub acest titlu), iar serviciul e absolut ingrozitor.
Am stat cam 10 minute la intrare pentru ca erau doar 2 plasatoare pentru 'fraierii' cu bilete si inca 10 inauntru in picioare pentru ca ne-a luat sa ne plaseze cu inca 4 persoane si s-a dus intai cu 'dumnealor' dupa care a mai plasat vreo 4 'VIP'-uri (ca si cum mie mi-ar fi pasat ce sunt aia) si cred ca daca nu-i ieseam pe culoar in fata ne uita de tot.
La masa noastra, surpriza, dupa 5 minute a aparut alta plasatoare care ne-a zis ca aia e masa unui domn, nu a noastra. Noroc ca n-am aruncat biletele, ca asa s-a descoperit ca de fapt era un 'coleg' de bancutza (eu in nemernicia mea am crezut ca e doar masa noastra, auzi impertinenta!). Si apoi, colac peste pupaza, daca nu ma ridicam in picioare sa-i fac semn ostentativ celui care trebuia sa ia comanda, cred ca stateam pe uscat toata seara. Nu mai zic ca sucul natural de portocale era prigat la cutie mica la pretul a 2,5 cutii de 1 litru.
Cam atat despre servicii. Dupa spectacol m-am ridicat si am plecat primul din sala (am stat chiar in fata ta, pe bancutza de langa saxofonist). Am regretat decizia de a viziona 'show'-ul, dar asta e. Sunt sigur ca mi-ar fi parut rau si daca nu ma duceam.
Bafta!

P.S. La Multi Ani! Danutzei (nu o cunosc, dar daca tot e ziua ei ii doresc sa fie fericita)

Ana spunea...

multumesc, anonim...credean c am fost singura nefericita( + nefericita cu care eram)!!!
iti multumim si pentru dana...

Ana spunea...

ah, anonim, prietena mea a depus plangere la OPC... poate te bagi...

Anonim spunea...

Draga Anonim :),

Multumesc pentru urari. Sunt bine primite chiar daca nu ne cunoastem.

Anonim spunea...

Multumesc pentru invitatie, dar am ceva experienta cu OPC-ul. Nu foarte buna, din pacate, nici de-o parte nici de alta a baricadei. Probabil depinde si de inspectorul care ancheteaza plangerile.

In rest, toate bune.

Ana spunea...

hm. bine. atunci te mai astept pe aici.