3.6.08

the rocky horror show

îmi pare rău că de supărare am uitat flyer-ul cu numele artiştilor care au jucat în musical. nu i ştiu, aşa, decât pe marius stănescu, un actor foarte promiţător spre bun, care dacă n ar fi atât de inflexibil şi teatral (în general) ar avea de unde să crească, şi pe tică alexe, care joacă rolul lui eddie şi care este una din cele (2) mai bune voci de rock din ţara noastră. îl dezavantajează puţin timbrul acela aşa de ascuţit şi clar de parcă ar fi geam pisat câteodată. oricum, un eddie fără nici un fel de efort! felicitări, domnule!
următorii pe lista de felicitat sunt instrumentiştii din trupa care a susţinut, LIVE, musicalul. 2 ore să cânţi şi să produci efectele sonore ale spectacolului, în nişte condiţii de sonorizare destul de precare, e admirabil. pe sub vopseluri l am recunoscut la clape pe radu drăgănescu şi parcă încă 2 băieţi, chitara şi bas-ul.
mi a mai părut bun actorul din rolul principal (frank). foarte dezinvolt, foart exuberant, bună stăpânire în rol şi mare capacitate ludică. sper să l văd şi în altceva.
în rest... făcut dintr o singură bucată, spectacolul părea că i a obosit puţin pe actori,care, pe alocuri, s au deschiolat ca nişte păpuşi obosite şi au făcut burţi în show. poate după încă vreo 10 reprezentaţii vor avea suflu.

Niciun comentariu: