13.8.08

esteem. self esteem.

de câte ori ies dintr o perioadă în care m am simţit rău, deprimată, consumată, neliniştită, nefericită, newhatever, m apuc să mi recunostruiesc nervii consumaţi.
şi asta debutează cu o etapă de făcut gimnastică. Deci, azi dimineaţă la 7.30, eu făceam gimnasticăăăă!!! tatami-ul de abdomene s a crucit, stepper-ul a început să scârţâie de nervi, iar alea, cum le zice, mă...GANTERELE au clipit pline de praf dintr un colţ, deranjate din somnul lor de o lună şi 10 zile.
Băi, deci am o problemă. Cine ştie ce exerciţii se fac cu ganterele pentru întărirea muşchiului ălaaaaa...de sub braţ, care se înmoaie la femei o dată cu vârsta? Că io nu ştiu!!!

Aşa. Pe urmă dă i cu duş, dă i cu chelstop, dă i cu efect revulsiv în prosop, dă i cu creme celulită cu varianta vergeturi, deşi muuuult mai relaxată, văzui una bucată puştoaică de 17-18 ani ieri la coadă la mega, cu ditamai vergeturile în zona aceea denumită generic DEASUPRA fundului, adecă în spatele burţii cum ar veni. Mi a venit să ţopăi. Dă i cu balsam, dă i cu cremă de mâini, iar sunt un monstru cremuit, ce mai.

Pormă în maşină am ascultat din nou Whitesnake şi mi am dat seama că sunt o toantă iremediabilă, că ascult de atâţia ani pe băiatu şi n am înţeles nimic din îndemnurile lui... spread your wings and you will see that you control your destiny... aha, decât că de câte ori am avut ocazia, m am lăsat pe mâna vreunuia care mi a făcut destinu' varză cu carne,ultima oară a la cluj :D
When I look back to everything I ve done I know you must've cried a river of tears... Aici cred că ar fi trebuit să asculte distruşii, că eu cu lacrimile am stat mereu bine, ezact river, cum o fi ştiut.

Băi, mi a zis cineva odată (şi o dată) că simţul umorului o să mă scoată din multe necazuri. Ei bine, de data asta chiar era gata gata să l pierd. Dar aseară mi a fost atââât de rău încât mintenaş am dormit vreo 3h şi dup aia l am regăsit.
Păi,deci, cam atât. Neaţa.

Un comentariu:

Anonim spunea...

la femei muschiul ala se trasnforma-n lilieci, cu timpul