31.8.08

răscruci

pentru prima oară în viaţă sunt tentată să las deoparte ceva nou. mi s a propus să scriu într o revistă nouă, care şi programează lansarea undeva prin octombrie şi, iniţial, m am bucurat şi grozav ce m am simţit de mândră că încep ceva e la capăt.
dar de o săptămână şi jumătate, podidită de oboseală şi cotidian, nu reuşesc să leg 2 rânduri. dacă pentru Şapte Seri deja sunt instruită în cutiuţa "luni maxim marţi seara trebuie să predau" şi reuşesc să mă mobilizeze şi să scriu, aici nu pot. m am blocat şi m am şi plicitisit de când mă tot gândesc ce şi cum aş putea să scriu. nu amnici o temă în cap.nimic. nada.
ţin minte că de fiecare dată când mi s a propus ceva nou de făcut am fost încântată şi am strâns pumnii când mi era mai greu. de când mă ştiu, mă bat cu oameni, cu cu sentimente, cu indiferenţe, cu vremea urâtă sau chiar cu propria mea prostă creştere şi plictiseală. iar acum n am nici un alt chef, decât să cedez sarcina. oare ce păţesc?! mă apropii de platitudinea absolută?

music of the night- roger waters -concertul in the flesh (care tocmai s a blocat ca de obicei la cd2)

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stii cine sunt.Eu te stiu, fiindca te citesc.De ce sa refuzi a-ti demonstra ca poti face si altceva?Nu-mi permit sa dau sfaturi, dar stiu ca nimic nu este intamplator.BAFTA !!!!

Fille en Aiguilles spunea...

haide, tante, baga mare, pretty pls!

Zu spunea...

Stiu ca nu cunosc toate detaliile si e greu sa dau sfaturi, insa zic si eu ca joburile mele de creatie: nu te stresa! Odihneste-te si ideea probabil ca o sa apara singura cand si de unde te astepti mai putin... Si atunci o sa apara si cheful de lucru :-).

Ana spunea...

da,mai,zu, dar aveam predare saptamana trecuta.

Zu spunea...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (de partea asta nu m-am prins)! Ok, ramane valabila partea cu "nu te stresa" :-))...

Ana spunea...

multumesc, Zu:) esti foarte draguta:)

Alhambra spunea...

hai tu, Ana, hai tu, Ana ! asa, ca-n copilarie...uite o tema :)