26.10.08

din Cluj

Parcă pe la sfârşitul lui august- începutul lui septembrie am mai fost la Cluj şi ni s a întâmplat o chestie haioasă. Sâmbătă seara am urmat dorinţa de aventură a unor amici băieţi şi dă i plimbări prin oraş. Am fost întâi într un loc cu mâncare bună, pe care vi l recomand, dacă ajungeţi prin urbe- se numeşte Marty's scris aşa sau altfel, îl găsiţi voi. Acolo au supă de ceapă şi sufleu de conopidă şi alte chestii bune pe care le poţi mânca dacă nu ai chef să bagi carne în tine tot timpul. Evident, nici cu carnea nu e nici o problemă.
Apoi cineva din grup a ţinut cu tot dinadinsul să meargă la strip tease. Undeva în Grigorescu, mai fusese el şi i plăcea. După îndelungi parlamentări şi căutări de taxiuri în faţă la Belvedere - eu cinstit am impresia că pe noi, fetele, n au vrut să ne ia neapărat, dar mă rog - ajungem în locul cu pricina.
Acolo, linişte şi pace. Un body guard, o domnişoară în neglije şi una îmbrăcată normal stăteau de vorbă într un colţ. Domnişoara îmbrăcată normal se ridică şi vine în grabă, primitoare, la căpitanul grupului. Îi spune ceva, destul de precipitată. Muzica asurzitoare ne împiedica să auzim ce. Hai să intrăm.
Ne aşezăm pe canapele. Totul roşu cu negru şi umbrit aşa.
- Ce ţi a zis tanti aia?
- Că din păcate cele mai multe fete sunt în concediu şi...
- Şi adică, câte dansează?
- Una.
- Cum una, mă?
- Uite aşa, face el ridicând din umeri nepăsător, dar şi nerăbdător.
-Păi, şi cum face? Vine, dansează, se dezbracă şi pe urmă îşi strânge hainele, se duce, se îmbracă şi...
- Ana, nu am chef să dezvolt discuţii teoretice cu tine pe această temă, acum. Dacă doreşti, vorbim la Bucureşti.

Ei bine, aşa a fost. Fata a dansat de 3 x. De fiecare dată a plecat s a îmbrăcat cu aceleaşi haine (!!!) şi a revenit, pentru încă un dans. Melodiile s au schimbat, dar senzibilitatea mea scăzută la femei care se dzbracă într un oarecare ritm m a împiedicat să văd dacă în dansul ei s a schimbat ceva. Cred că nu. Neimportant pentru băieţii noştri, care au urmărit serioşi, politicoşi, tăcuţi şi foarte atenţi dansurile fetei, în vreme ce noi(fetele) muream de râs pe muteşte.

Mda, şi pe urmă am fost într un club de house cu lazer,frate, verzi, unde n am rezistat prea mult că ne venea să vomităm, şi am plecat acasă.

3 comentarii:

liviu spunea...

Pana la urma eu zic ca e un noroc ca baietii nu se plictisesc dupa ce vad o femeie goala si mai vor sa o vada goala inca o data.

Sau nu? :)

Ana spunea...

touche:)
d aia umblu eu tot timpu imbracata:D

Mihai spunea...

deci uite ca pan' la urma chiar a iesit o povestire din asta:)