1.4.09

fwd

da, am fost la concert la holograf. e o formaţie care, deşi a depăşit demult sfera rock-ului şi pe alocuri, chiar a muzicii rezonabile, mie mi s a lipit de mult timp de suflet, în circumstanţele atât de tulburi ale tinereţii mele încât nici nu mai are rost să le dezgrop acum, împreună cu durerile de cap aferente. concertul a fost nici prea
prea nici foarte foarte, a avut mai multe minusuri decât plusuri, dar important este că a fost un concert mare, că în sfârşit s a spart gheaţa la evenimente, că sala a fost plină, că oamenii s au bucurat şi au cântat şi au ţopăit şi i au îndrăgit pe holografi, mai mult pentru inelul, mai puţin pentru singur pe drum şi oriunde te vei afla, dar zău nu mai contează.
ce m a mirat e dincolo de concert. la mica petrecere organizată după, într un bar cu pian, ce credeţi c au făcut cei care timp de 2h 15 minute au cântat, strigat, agitat, luptat cu peste 7000 de oameni?... au cântat încă 4 ore!

6 comentarii:

Anonim spunea...

i-am revazut si eu aseara dupa multa vreme. destul de bine, as zice. sa umpli o sala si sa o tii in priza 2 ore dupa atitia ani nu e deloc putin lucru.
mi-a placut foarte mult momentul acustic. as mai vrea un concert intreg asa.
a, si mi-a placut la nebunie ca din pozitia mea in sala vedeam si partea mai din spate a scenei (inclusiv pe tine:D, eram cumva in spatele tau mai sus)
pupaturi

Ana spunea...

io am sarit tot timpu:D

ileana spunea...

m-am bucurat f. mult la piesele din 80, in special la oriunde te vei afla, preferata mea :) dar oricum le-am cantat pe toate, si pe alea dupa care nu ma omor... toate au fost mai frumoase live si am fost ff fericita la acest concert :)

Ana spunea...

oriunde te vei afla e si piesa mea preferata:)

Johnny B spunea...

Un show nesperat de bun.Bittman inca mai are cojones. Mare pacat ca nu mai canta si alte piese vechi: "Mafia", "Vino","Stai in poala mea","Ai o ora sa te distrezi".

Ana spunea...

ai o ora sa te distrezi se mai canta in show uri mai estivale. vino, daca ai norocul s o strigi la momentul potrivit in club si i prinzi si pe e. si pe d. cu chef. mafia si stai in poala mea...chiar nu se mai canta:)))