10.6.09

cu Morsa

de când am Morsa lui Kumm merge într o buclă veşnică în maşină. dacă pe mine nu mă ştii, dar ştii piesa şi treci pe lângă o maşină din care se aude, tărişor (la piese dintr astea devin brusc de prost gust şi vreau să fac prozeliţi!!!) atunci să ştii că aia sunt eu.
mă mai gândeam azi când m am dus spre Universitate să i spun prietenei mele că mi a luat 2 morse să ajung la ea şi cam 56 de morse să merg până la Braşov.
şi avem noi o bănuială că solistul actual, pe supranumele lui " prietenul meu cu muşchi" , stă pe undeva prin zona ultracentrală, incluzând cişmigiul, că l am tot văzut pe acolo plimbându se aerian. şi m am gândit eu că eu dac aş fi solist aş fi foarte încântat să treacă cineva cu maşina şi să aculte o piesă de ale mele, aşa că prin zona aia las geamurile jos fără zgârcenie şi dau piesa ceva mai tare, (adică mai încet decât tare) că poate trece pe lângă mine şi aude şi...ăăăă...nu ştiu, i se umflă muşchii maybe? =))

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna, ana!

eu am trecut pe linga el azi pe stefan cel mare in apropierea spitalului floreasca, de unde si veneam. avea castile in urechi. tare as fi vrut sa stiu ce asculta.
intotdeauna am fost tare curioasa ce asculta oamenii pe care ii ascult.

Ana spunea...

:)
cred ca venea de la injectiiiiii!!! ca si clau- s a intalnit cu el cand s a dus sa si faca de rabie, la grozovici =))