2.10.09

pa-pa

azi pe prânz o să mă şterg într o vacanţă de 8-9 zile, să mai plimb conversii verzi:)
o să fie frumos să ies puţin din oraşul acesta tare drag al meu, dar în care mi am putut face ultimele târguieli (brânză cu smântână, rovinietă, ţigări, presiune, metaxa) la ora 4 dimineaţa. nu, nu e aglomerat până la ora asta, dar am avut treabă şi acum e linişte. oamenii din servicii, adormiţi şi ei, sunt parcă mai îngăduitori cu clienţii păsărele de noapte.
nu mai forţez să contraatac un prieten din cluj, care mâine are treabă în băneasa şi şi a luat cazare la otopeni. de ce se mai treacă podul care roade nervii şoferilor, când maximele lui interese sunt la ikea?:) are dreptate...

fiindcă " tu, da eu ţi s prieten, şi nu scrii de mine pe blog?", am să zic că e şi cel cu care joc cele mai reuşite meciuri de jigniri în glumă, pe regiuni. eu, având un ghimpe otrăvit pe (în fond dragul de ) cluj, îl fac "varză a la cluj" şi provincial care nu ştie să vorbească, şi să stea acasă la el, că ne deranjează traficul şi ne încetineşte mintea. el, jucându se cu rana, zice că prost m am gândit eu să mi stabilesc iubit la cluj, că nici un clujean n ar fi atât de prost încât să umble cu o sudistă, oricum ar fi ea. că suntem bune numa de făcut colive. şi că, poate să mi găsesc vreo mândră din zonă, că femeile îs toate hoaţe şi n au aşa demnitate:)))) replicile arţăgoase sar din toate părţile, la mine cu viteza ziaristului obişnuit cu tastaturi, la el cu cea a căţelului ardelenesc, care dacă i musai, latră. dar recunosc că deşi îl înving deseori la cantitate, îi rămân în urmă uneori la calitate. după ce terminăm de vărsat draci reciproci, începem să ne întrebăm când ne mai vedem noi, ca prieteni de forţă majoră ce suntem. Iaca, el se opreşte la otopeni. eu când oi mere la cluj, pe 6 noiembrie, mă duc la kumm, în irish pub, şi te pomeneşti că nu dau de el, că iar umblă să se afume (cu mirosul de mâncare!!!) în casa vikingilor (bleah).mai încercăm, totuşi.
după acest luuung paragraf pe care ţi l dedic, dragă, m., mă duc să mi încarc sacul. plec puţin în ţara iubită de lalele, după ce trec prin ţara unde paturile înalte, cu ladă, ale saşilor, încă nu au dispărut.

în sacul meu o să pun şi o mică bucurie. stăm şi notăm că ieri am vorbit pentru prima oară cu solistul meu preferat din această lungă şi rece perioadă. ştiu sigur că unul dintre noi a fost foarte emoţionat. în astfel de ocazii, mă bucur mereu dacă e soare, că am nişte lentile negre negre, care ascund multe. şi o voce mai seacă, dăruită de ţigări, uniformă şi care nu mai vibrează chiar aşa cum şi când i se năzare inimii:)

4 comentarii:

Anonim spunea...

conced super placut iti ureaza cineva din cluj, la naiba :)! sa te simti si ai grija la conversi :)! ne vedem pe 6 nov. !

Ana spunea...

ah, mirage!:))) multumesc:) sper ca adica sa ma simt bine haha.

Andreea Badran spunea...

Vacanta frumoasa si sa revii cu bine acasa!

iuliana spunea...

concediu placut pe oriunde te duci :)