11.2.10

2 vorbe

nu m am dat deloc în vânt după acest* murakami mai puţin celebru. poate mi s a părut sau poate chiar e în cărţile lui o încercare violentă şi şocantă de a ieşi de sub umbra fratelui cel mare. totuşi, pe atari condiţii meteorologice, n am ajuns acasă după karenina II, aşa că m am înfipt într o moarte care survine doar după 300 de pagini: Ecstasy.
N am citit mult, dar tare mi a plăcut un moment în care un personaj reflectează: " nu mi dau seama ce i ar putea face pe aceşti oameni să sară în sus de bucurie". M am gândit, la rându mi, că nici eu nu ştiu, la o grămadă de oameni pe care i cunosc şi i iubesc, ce i ar face să sară în sus de bucurie.

pe mine? nu mai departe de acum câteva zile, vorbeam cu tata la telefon şi am ajuns la concluzia că el poate vedea prin camera web toată piaţa universităţii. doar faptul că eram singură, cu telefonul la ureche, m a împiedicat să sar şi să dau din mâini, ca să l salut pe tata. oricum, faza mi s a părut grozavă şi m a umplut de bucurie.
dar pe voi?

* am comis iniţial o greşeală de prostănac:) am tot crezut că murakami ryu şi murakami haruki sunt fraţi. nuş de ce, că doar eu nu sunt soră cu actorul Mihai Călin. Mulţam, Anonim:)

4 comentarii:

iuliana spunea...

pai nu mai departe de aseara am sarit in sus de bucurie cand am vazut zapada pufoasa pe care mi-o doream de ani buni si am mers prin parc

tot aseara am sarit in sus de bucurie cand am aflat ca pe 30 mai o sa fie deicide

bomath spunea...

Și link-ul, ca să fie clar :) oamenilor despre ce e vorba:

http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-universitatii-54.html

Anonim spunea...

http://www.goodreads.com/author/show/8881.Ryu_Murakami

Ryu nu-i fratele lui Haruki.

Ana spunea...

ei, Doamne. se pare c am trait cu o eroare:)
multam:)
o sa schimb in CONfratele:)