22.10.12

o mama talentata

ca fiecare mama, sunt preocupata de siguranta plodului meu. incerc sa l las singur cat mai putin si, daca trebuie sa l las singur, sa fie cat mai in siguranta.
pornind de la aceasta premisa si avand norocul unui copil care nu doreste sa sara in cap din scaunul de masa, cand -uneori- trebuie sa duc gunoiul si suntem singuri acasa, il pun in scaun. cu hamurile prinse.
acuma, uneori copilul maraie, dand semne ca s ar plictisi sau ca ar suferi in absenta mea de maximum 3 minute. asa ca ii las ceva cu care sa se joace. o lingura, un castronel sau ceva dupa care intinde mana, vizibil interesat. nu chibrituri:)
intr o zi, dau sa ies pe usa cu sacul (mda, Mosul intra cu sacul, mama iese:((( ) si domnul intindea degetelul spre ceva si facea "a! a!". Ce voia baiatul mamei? Nimic nasol, un marker. Gros. Albastru. Eh, ce poa' sa fie? I l dau.
Ma intorc spre usa...Fac stanga imprejur. Markerul are un capac care acopera carioca propriu zisa. Daca l scoate si se ineaca cu el? Ma intorc iute, ii SCOT capacul si, linistita, dau copilului inapoi markerul. Albastru.
Mda.

Niciun comentariu: