30.3.07

Three Hell Of A Day

Aşteptam instalatorul la 9, m am trezit la 8 jumate, nu cumva să sune la uşă şi să mă trezesc în haosul Kiri. Îl aşteptam pentru baie, nu pentru mine, deşi ştiu poveştile americane cu instalatori.
Dar pentru că n a venit sufăr mai ceva ca n Love Story, nu de alta, dar în curând n o să mai pot să mă mai spăl. Aşa că rugaţi vă ori să vină ploaia să mi crească presiunea, ori să vină instalatorul, mai simplu. Că al'fel o să suferiţi şi voi.
Casa oricum se transformă, încet şi sigur, într un fel de Peştera Comorilor de la Galaţi, adică plină de gunoaie şi aş mai zice io ceva care rimează cu Galaţi, da nu mi stă în vocabular. Kiri e peste tot, ca bezmetic, şi ronţăie morcovi, sticle,pungi, pachete de ţigări, toate aşternându se pe preţiosul covor. Când vin acasă mă simt ca la căldura unui foc din Bronx, nu ca ntr o garsonieră a secolului XXI. Numai bine, că mi opreşte şi curentu', deoarece am fost suficient de neglijentă (due to my last fucked up weeks) şi nu l am plătit. Iar azi la poştă mi au închis uşa în nas, că Iele schimbau tura...
Ordinary Day, ordinary world. Noroc că tensiunea mea târâindă refuză să se urce la cap, pentru nişte nervi straşnici. Iar când am văzut bietul Cielo de CS oprit de polizei pe Magheru, mi am mai calmat îngrijorările provinciale. I love you, Romania, but I want to move in England.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Hai te iau cu mine in zee uk :D

Ana spunea...

vorbesti serios? dupa ranjet nu s ar spune. din pacate.

Anonim spunea...

Eram serioasa dar de obicei ranjesc mult.

Ana spunea...

pai haida, cand? unde stam?

Anonim spunea...

paai eu ma mut acolo de tot in septembrie. pana termin scoala adica 3 ani o sa stau in campus. ma gandeam sa merg mai devreme adica asa prin august sa vad ce si cum pe acolo. banuiesc ca gasim un hostel pentru cateva zile nu? sau putem si mai devreme :?

Ana spunea...

wow, chiar suna teribil de bine!
in ce oras?
eu lucrez in urmatoarele perioade:
29 iunie-1 iulie bestival

7 -9 iulie robert plant

31-31 august-iris30

deci, poate ne putem strecura cumva in iulie/august.
dar vezi ca nu dispunde bani foarte multi.
si hai sa trecem pe mail. cred ca e cazul:D

Anonim spunea...

deci eu ti-am dat mail pe adresa din profil, poate ar fi bine sa o verifici:)

Ana spunea...

hm, n am gasit nimic. pe ce_stii_tu@yahoo.com ?