31.12.07

disparate de An Vechi:)

azi la prânz la mai micul supermarket era o foşgăială prietenoasă. clienţii, animaţi de venirea Anului Nou, îşi cedau coşurile zâmbind. Cei din cartier, care sunt de ai casei şi se ştiu la faţă cu body guarzii şi casierele salutau familiar cu la mulţi ani şi un un nou fericit. Oamenii făceau ultimele cumpărături, mărunţişuri de gen pâine sau o sticlă de cola. Celibatarii care sărbătoresc nu acasă s au diferenţiat prin faptul că, la fel ca într o zi obişnuită, şi au cumpărat loţiune de faţă şi apă de gură :). Nu puteau intra cu cei doi pitici pe creier nesatisfăcuţi în Anul cel Nou. În magazin nu se mai găseau pall mall lights şi kent lung.
la farmacie era veselie. 3 farmaciste tinere şi zâmbăreţe ciripeau cu toţi clenţii, de parcă n ar fi lucrat în ajun de anul nou. Una din ele era răcită şi suferea de tuse, cum se spunea odată, măgărească. Întreba râzând pe fiecare client: şi ce mi recomandaţi să iau ?
la serviciu era pustiu. miss ice* a fost singură în parcare,unde a aşteptat cuminte să pun promoul de la totul despre sex pe emisie, (da, prima dă seria a VI-a înepând cu 7 ianuarie ora 22) care, graţie colegului Marius graficianul, a ieşit foarte frumos.
pe drumul de întoarcere, linişte. maşini puţine, cu primii musafiri sau ultimii întârziaţi la cumpărături. câteva lumini la geamuri. pare că tot bucureştiul picoteşte câteva ore, înainte de avântul şi ţuraiul de diseară.

Dragii mei, vă urez tuturor un An Nou Fericit !
* despre noua membră a mici mele familii, la anul.

Niciun comentariu: