22.7.08

notă

cică furtuna care a început la 6:35, care m a făcut de am sărit din pat, pentru că kiri a început să se agite şi să tremure şi să se ascundă sub poalele cămăşii de noapte a..mirunei, cică, zic, vine de la unguri.

ce a fost la unguri aseară? păi, cu chiu cu vai, tot în nişte condiţii atmosferice primejdioase, dc & whitesnake au reuşit să şi ţină show-ul ratat acum 2 ani, pe 1 august. De ce l au ratat atunci?
din cauza unei furtuni extraordinare, care a măturat copaciii, a inundat străzile, iar la Petofi Csarnok a rupt copertina scenei, făcând imposibilă desfăşurarea concertului.

Am fost acolo acum doi ani, împreună cu mai mulţi năcăjiţi, care ar fi aşteptat pănă în zori, numai să fi cântat...aseară n am mai fost...

11 comentarii:

Anonim spunea...

hi dear ani!
I'm Lubo from Bulgaria!
i want to say with you I very like you ,you re very lovely girm from me
hug
bye

Anonim spunea...

hahaha
ai un fan infocat si insistent :)

Ana spunea...

cine e ala? do u like it?

Anonim spunea...

Si tu ai fost? Aia a fost o experienta deosebita... :)) Ca si eu ma gaseam la terasa aia, cu o punga pe cap... Aseara n-am mai fost, ca am fost la Bucuresti acum 2 saptamani.

Ana spunea...

da, si eu am fost.
si la londra si la sofia.
de unguri n am mai avut concediu si bani, vezi mai jos.
ah, bogdane, you re a bad boy...noi n am avut pungi...

Ana spunea...

deja sunt 2 saptamani de cand mi a plecat iubitu???
ah.... ma duc la cremenal

iuliana spunea...

da da da ce experienta atunci la unguri....urat si frumos in acelasi timp...

Anonim spunea...

Lasa ca eu am avut noroc cu o prietena, care nu stiu ce pusese prin pungile alea :)) Si tot ea avea si o geaca de blugi, ca eu, in al meu optimism, m-am dus in tricou ca am zis ca e imposibil sa ploua. Faina experienta, oricum. Din anumite puncte de vedere.

Ana spunea...

nici noi n am avut nimic si am fost uzi pana la piele in 10 secunde.
si foarte tristi, toate orele alea...

Anonim spunea...

Tristi am fost si noi oricum, dar ne-am spart de ras cand am vazut cum aratam cu pungile alea pe cap. Nu stiu daca nu cumva mai exista o filmare cu telefonul pe-aici pe undeva :))

Ana spunea...

era Coverdale, chiar si n contumacie.
Merita.