6.8.08

First dates

Citesc - dacă nu cumva credeţi că eu copiez fragmente din cărţi - Umbra lui Ismael Kadare and he's got a thing about first dates. Mă rog, acolo sunt mai multe treburi, băiatul e din albania comunistă, fata e din franţa cea burghezo moşierească, dar, exact ca n fragmentul de mai jos, în care se spunea cum femeile sunt la fel, în fond şi situaţiile în dragoste sunt la fel.

Am avut câteva prime întâlniri şi, cu excepţia uneia, nici una dintre cele stabilite dinainte nu a decurs bine. Cele mai multe nici nu s au repetat. Stabilite înainte înseamnă că te întâlneşti cu un băiat pe stradă sau la un concert sau îl vezi din maşină, staţi de vorbă şi schimbaţi numerele de telefon. Deja îţi place şi urmează aia cu zilele care trec înainte de a suna, aşa era mai demult, acuma cică poţi să l suni şi tu pe el (oho, eu chiar am exagerat cu căutatul pe cineva în ultima perioadă)şi aranjaţi o întâlnire. Locurile sunt încă aceleaşi, sper. Un film, o piesă de teatru, o plimbare, un restaurant, ceva.
Toate, absolut toate au fost înfiorătoare. Eu sunt din alea care se înroşesc, se tem pentru fiecare cuvânt spus, pentru fiecare poziţie care scoate burta, pentru profilu meu urât, pentru cum beau, mestec, miros, fumez. Nu ştiu dacă ei au aceleaşi probleme. Le aveţi?
E ceva, un joc, o bursă în continuă activitate, îmi place aia, ailaltă, aia nu prea, gândurile se învălmăşesc în cap, e o prostie infinită din care oamenii care nu trebuie să fie împreună şi ar putea da seama din primele minute că nu există chimie. De aia la mine cele mai multe first dates au rămas doar first.
Cum funcţionează la alţii aceste first dates? Aş fi curioasă să aflu...

8 comentarii:

MeSSeR spunea...

Mda... cam aceleași probleme, să știi... De-aia am și renunțat la ele :) Nenorocirea e că problemele n-au dispărut, all my dates are like the first one! :)

Ana spunea...

tu taci,mai, si pleaca in concediu, acolo... AZI!

Anonim spunea...

am avut una in timpul careia nu gandeam decat ca nu va mai fi o revedere. nu gaseam nimic comun, nimic de care sa ma leg
a doua zi am gandit cu totul altfel si a urmat reintalnirea.
de fiecare data in timpul intalnirii gandeam la fel, era la fel si de fiecare a doua zi imi doream date-ul
tipic feminin?
imi place de tine,imi fac si ID, nu te supara

Anonim spunea...

asta-s

Ana spunea...

nu ma supar chiar daca sunt anonimi...

Anonim spunea...

acum am si nume

Fille en Aiguilles spunea...

din pacate absolut toate first dateurile sug.

Ana spunea...

eu am avut de curand una care a fost incredibila, tante. insa, stii, tot cred ca nu se va mai repeta:D