7.9.08

Wanted

am văzut şi eu Wanted aseară şi, lăsând la o parte efectele, bine realizate, dar în care n am observat nici o noutate, m au cam deranjat subţirimea scenariului şi împiedicările. Adicătelea, Angelina îl convinge pe Wesley că a ucide pe cineva al cărui nume este dictat de o pânză ţesută la război poate salva vieţile a mii de oameni. Îi spune asta cam cu vreun sfert de oră înainte ca ei să facă să deraieze un tren de pasageri care, în cele din urmă, cade într o prăpastie...ca să nu mai vorbim de zecile de maşini buşite în restul filmului... mda, mă rog.

6 comentarii:

MeSSeR spunea...

Să-mi aduci aminte să-ți dau o tastatură românească din aia care nu inversează "z" cu "y" :)

Ana spunea...

bine,ma, ca esti tu destept...pe mine ma doare bratul ca am carat niste flori.

Codruttzz spunea...

si nu ti-a placut pentru ca...???? asta nu am inteles din tot articolul tau :))cat despre subtirimea scenarului si impiedicarile...astea sunt filmele de la americani facute special pentur bani...you know what you get when you buy the tivket :)) cam ata!

Ana spunea...

pai nu mi a placut pt subtirimea scenariului si "impiedicarile" lui...si pt o oarecare inadvertenta pe care o poti vedea doar "in filme"

Anonim spunea...

da. ai dreptate. ipoteza filmului e total cretina: adica exista o fratie secreta care ucide random la comanda unui razboi de tesut. iar tipul nici nu vrea macar sa salveze lumea! vrea doar razbunare.
totusi efectele si mai ales angelina!!!.....
insa nu cred ca te asteptai ca vei afla adevarurile esentiale ale existentei in filmul asta!

Ana spunea...

merci, anonimos