22.11.08

sâmbătă

Îmi place acasă. Am fredonat o toată ziua azi. M am trezit târziu, m am uitat pe geam, încântată să descopăr că în sfârşit vremea arată aşa cum trebuie să arate de ziua mea!
M am îmbrăcat în pantalonii de trening în are zice mama că arăt ca un gunoier, mi am îndesat fesul (cred, cel mai preţios obiect străin din casă la ora actuală) pe cap şi am pornit o puţin pe jos. Zâmbeam văzând cum frunzele galbene, ude, se lipesc fără putere de asfalt, zâmbeam la bălţi, zâmbeam cu gura deschisă chiar când m a stropit o maşină. După asta am început să râd. M am udat leoarcă, dar m am întors în căldură, mulţumită. Nu mi plac umbrelele.
În casă e un miros plăcut de mâncare pentru că tocmai fac prima ciorbă din viaţă. Mda, nu ştiu ce o să iasă. Ascult Snow Patrol, albumul nou, şi îmi place starea lui, e de toamnă. Am scos rufe din maşina de spălat şi am descoperit o bluză pe care uitasem c o am!!! Ce bucurie! Mă rog, e o bluză normală, dar mi se pare mereu foarte drăguţ când descoperi ceva uitat sau bani prin buzunare când eşti sărac:). Acum mă gândesc şi la noul tricou cu new model army, la puloverul portocaliu care e şi el nou, la cealaltă pereche de jeanşi pe care nu i am purtat încă şi care mi sunt puţin ficşi. Şi iar mă bucur ce de haine am! Asta i o obsesie de a mele, eu nu am niciodată multe haine şi pe care le am, le port aşa mult şi des încât mi se pare că repede arată ca naiba...Ei, asta e, acuma nu simt aşa.

Cartea lui Sting zace încă pe masă. Parcă aşteaptă la rând, încă nu mi vine s o deschid am un sentiment că nu trebuie deocamdată.

Nici Degete mici nu înaintează într un ritm prea rapid. Parcă somnolează paginile sub privirea mea. Starea cărţii e foarte faină, dar puţintel confuză. Şi aşa sunt eu confuză de câtva timp...cu cartea asta sunt ameţită total aşa că o citesc încet, cu linguriţa, cum iei siropul de tuse.

Dincolo în bucătărie, ceea ce am denumit generic "maglavais" a început să arate şi să aibă gust de mâncare!!! Ce miracol! Ce puţin trebuie să fac, în fond, ca să zâmbesc încontinuu sâmbăta asta!

ps. Deci, sunt perfectă. Până şi ciorbă bună pot să fac.

2 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani !
Sa stii ca te citesc cu constiinciozitate :)

Ana spunea...

merci, ruxi, esti prima...