30.1.09

generosity

Nu ştiu dacă are cineva problema asta, dar pe mine una simt cum începe să mă strângă de gât. Mai recomand şi eu, ca omul, via mess, net, hard sau fizic câte un film/o muzică. Şi ce să vezi, primitorii, mulţumiţi, se reped la mine în semn de recunoştinţă, cu filme/muzici. Problema e că pentru fiecare titlu recomandat de mine primesc înapoi cel puţin 2, iar la ultimul film făcut rost cuiva, am primit în dar 12!!! Of, păi asta e viaţă?! Când mă uit în folderele cu filme, mă apucă groaza. Mă aşteaptă 20. Plus stiva de cd-uri de care mă feresc uşor, pentru că nu merge dvd-ul. Iar când deschid - ca să mai salvez încă unul! - folderul de muzici, mă apucă plânsul. Sunt cel puţin 20 de sub foldere (unele conţinând şi câte 3 albme) pe care s a aşezat praful, pentru că nu am apucat să dau cu mouse-ul. Ajung la vorba plângăcioasă a Holografilor: Doar o viaţă, doar o viaţă nu mi ajungeeee....

I adevărat că iată cum cheltuisc eu timpul preţios de citit/văzut/ascultat:
zac pe la serviciu. zac pe net.plec la mare.plec la mediaş, cluj sau bistriţa. lenevesc prin baruri. dorm. plimb câinele. cred că destul timp pierd şi bocind timpul pierdut sau alte personalităţi. Şi în timpul ăsta tot strâng muzici, filme, cărţi. Oare o să mă transfom într un hârciog analfabet?

2 comentarii:

Fille en Aiguilles spunea...

lenevitul prin baruri e o tampenie, sincer. in rest, toti suferim de problema asta cu lipsa timpului... dar eu incerc sa ma disciplinez umpic si sa nu ma apuc decat de muzicile sau filmele despre care cred ca-mi fac cu adevarat bine la momentul ala. la fel si cu cartile. iar cu restul facem un stash pentru viitoarele stari si nevoi. in felul asta nu simt ca ma risipesc si nici ca nu am timp sa le bifez pe toate. e pe bucatele:)

Ana spunea...

e o tampenie, evident din punctul tau de vedere. in rest, ok.