2.3.09

povestea tuturor cleştişorilor de rufe


..nu o mai ştiu. cred că primul primul fost văcuţa pe care am luat o de la lovech/bulgaria. apoi s a dus miki la praga la clapton şi s a întors cu cel roşu, cu soarele. de la paris am venit cu un pliculeţ întreg din cele cu gărgăriţe şi le am împărţit pe la prietenii mei dragi. cred că de la sofia, de la kiss, al luat pe cel cu şorţ şi pe cel cu şoricel. unul, cu iepuraşul, mi l am luat de aici, de Paşti. iar ultimele 4 le am primit de la c., 2 de Crăciun, moşul şi omul de zăpadă, şi 2 ieri - libelula şi floricica, pe care încerc să nu uit s o port!

hai că până la urmă am ştiut de un 8 la povestea cleştişorilor, nu?!
important e că, atunci când intru dimineaţa somnoroasă în baie şi dau cu ochii de ei, zâmbesc aşa cum mie nu mi o fac niciodatăîn oglindă.

O săptămână faină tuturor, da?!

2 comentarii:

mada spunea...

jur! ieri trecand pe langa green hours am vazut la green fair (parca asa se numeste targul) un clestisor cu o broscuta pe el care astepta cuminte (dar totodata intrebator) pe cineva. as fi vrut sa zic ceva - orice, dar m-am fasticit atat de tare incat am cules o bratara cu buburuze si am plecat. fara nicio intrebare, nimic.
nu neg ca undeva, in acele minute, cineva soptea timid "cand vine Ana?", dar nu mai descifram nimic de zarva buburuzelor.
treci pe acolo, vezi ce zice broscuta ;-)
sfat: incearca sa prinzi un clestisor in par. sigur vei zambi si la tine (in oglinda)! :)

Ana spunea...

:)))
la asta nu m am gandit!
dar am parul prea moale, nus daca il tine...n ajung azi la broscuta:(