23.7.09

depri-

iar sunt deprimată, nuş ce naibii am de nu mă pot bucura de cioara din mână. nuş ce să mai fac, am numai gânduri negre, numai când citesc, lucrez cât de cât intens (adică nu prea des) câte ceva şi mă pun la volan mai scap de ele. parcă a strâns cineva toate sticlele cu apă din lume. şi toţi norii.
nu ştiu ce să mă mai fac. cu mine.
L.E: lăsaţi îngrijorările şi atenţionările, că la mine momentele proaste vin şi pleacă, aşa ca orele. Da cred că mi place să mă plâng şi să mă vait niţel, că altfel nu mă simt bine. Dar, relax, la fel de urât - sau şi mai urât!!!- fac şi când mă bat conversii... Sunt o fire puternică, şi am mai zis d o mie de ori că m apucă şi îmi trece, ca pe fiecare de altfel, numai că probabil nu toţi suntem aşa extrovertiţi. Na că acum m am enervat

5 comentarii:

Fille en Aiguilles spunea...

schimba-ti culoarea la par.

Ana spunea...

Doamne fereste....

Fille en Aiguilles spunea...

du-te la sala.

Ana spunea...

o sa ma faci sa rad...

Fille en Aiguilles spunea...

ar fi bine, dar nu asta voiam cu sugestiile alea. e foarte bine sa incerci sa schimbi ceva, asta-i ideea. ceva asupra caruia sa te concentrezi mai degraba decat pe cele vechi. asculta altfel de muzica zece minute, poate-ti surade si dup-aia o asculti juma de ora. schimba marca de cafea, cumpara o fusta noua, schimba parfumul, incearca alt gen de carti, din astea.

my point is: da-i naibii de oameni, fa ceva pentru tine.

pai bine atunci, ramai deprimata.