15.5.13

scurte di tăt

într o zi am venit încărcată ca furnica. printre altele, cu Pampers. la dezbărcarea de bagaje din hol, a participat, evident şi Tudor. Şi ia el pacheţelul de pampersi în braţe. Şi i zic eu într o doară:
- Ia, mami, pampersii şi pune i la loc.
-...
Stupoare. A plecat cu pachetul şi l a pus exact unde stau pampersii.


Ieri. Trăgea pe la birou de uşă încuiată. Şi se necăjea că nu se deschidea. Şi stătea să o dea în urlete. Şi eu n aveam în buzunarul de la spate decât nişte chei ( le ţin acolo să pot umbla rapid când sunt cu el în braţe). Îi zăngăn cheile, ca metodă de liniştire şi distragere a atenţiei. DAR, cum feciorul meu are 1an şi 7 luni, e mai deştept decât atît. A apucat hotărât cheile, a ales tacticos una şi a băgat o în broasca încuiată. pam Pam.


Îi place, se pare, să asculte deodată mai multe muzici. În casă are 2 animale care produc muzichie. Un căţeluş vorbitor şi o vacă (care ne a scutit de mulţi nervi anul trecut la mare). De obicei ele zac una într un colţ, alta în celălalt. E o plăcere să l văd dând drumul la vacă şi apoi fugind repede să dea drumul şi la căţel şi să se legene fericit ăe nu ştiu care exact dintre ritmuri. Sigur, e încă mic. Nu şi le aduce una lângă alta, să fie mai cu spor. E încă mic şi totuşi, atât de mare:)



Niciun comentariu: