29.11.07

căsătorie savantă

În urma unei jumătăţi de oră pe care am împărţit o cu o altă singurătate astăseară, mă întreb. Oare unora dintre animale nu le e mai bine singure ?
Eu aş da, desigur, totul, cuiva pe care l iubesc, cu condiţia să nu îmi comenteze că vin la 11 seara acasă, că stau în fund pe podea, sprijinită pe pernele pe care i le am luat de sub cap, că beau o bere din borcan (spălat) de zacuscă, urmată de şampania trezită, deschisă în ultimele minute ale zilei mele de naştere( în particular). Şi băută din sticlă. Cică profetic ar cam fi vremea „să mă mărit”( daddy dixit). Dar pot să am camera mea ?! Aş avea nevoie, modest, de o locuinţă cam cu vreo 12 camere, socotind 2 în comun. Şi asta fără balcoane.
sau măcar să l văd atât de rar încât să mi se facă dor de el.

11 comentarii:

MeSSeR spunea...

auzi, ştii ceva? parcă gîndeai mai puţin prăpăstios la 32, ce-ţi veni? :)

Ana spunea...

unde i prapastia?:D

sa stii ca m a cam trecut cu fiori cand mi a zis tata (el e artizanul cugetarii " gata, anu' asta te mariti") asta la ziua mea, nu de alta, dar cam are darul cu premonitiile:D brrrrr

sunt asa marcata, incat azi dimineata parca tocma m ar fi cerut unu de nevasta si eu gandeam: nu, da ce, da de ce ? mie mi e foarte bine asa...auci.

Anonim spunea...

Stii care e buba... Ca din nefericire pentru cei ca noi, care s-au obisnuit o viata intreaga mai mult sau mai putin singuri, viata de cuplu devine inspaimantatoare... Dupa ce atata amar de vreme n-ai dat socoteala nimanui, nici macar animalului pe care il detii in gospodarie, sa te trezesti inventand scuze la 11 noaptea ca ai ajuns la ora aia acasa, e de domeniul fantasticului.
Mai zic unii ca anumite persoane sunt croite pentru a duce viata asta singure... ei bine, nu e adevarat... Singuratatea e naspa, e depresiva/deprimanta, e dura si grea... Nimeni nu ar trebui sa traiasca singur, chiar daca nu ne convin la un moment dat comentariile celuilalt.
Daca am trai prin paduri, singuri in chiliile noastre ar fi o chestie, dar cum spunea unul destept acum cateva sute de ani, "omul e un animal social" (daca tin eu bine minte), locul lui e in societate, cu alti oameni...
Deci Singuratatea sucks... Toti ne dorim pe cineva langa noi si daca spunem altceva nu facem decat sa ne mintim noi pe noi insine/insene.
:*

Anonim spunea...

trebuie sa te accepte asa cum esti. punct!altfel inseamna ca nu te iubeste, deci nu merita sa-ti pierzi vremea.

Ana spunea...

mam, ce IRA s a declansat aiceaaaaa!
Anonim(o), nu mai fii asa categoric(a). :)))
ne ajunge Delia:D predicand pe blog si mess despre desertaciunea vietii in singuratate hihihi

Anonim spunea...

IRA doamna? Pai n-oi vrea sa fim kamikaze cu totii!!!! Bine, (si-acu' sa ma dau cunoscatoare de japoneza)nu m-ar deranja sa fiu un "zeu al vanturilor" (kamikaze)ca macar asa as avea libertatea de miscare sa imi caut jumatatea pe unde o fi ea... :P

Anonim spunea...

da, da! anonymus are dreptate!:)Sa nu lasi de la tine! Nu mai negocia atat, lasa-l sa lase de la el, what the hell!:))

vio spunea...

felul în care bei (cum reiese din postul ăsta) pe mine nu m-ar deranja deloc.
mulţiani! (servesc devremior un brut d'argent, îţi dedic primul păhărel :>)
:*

Ana spunea...

merci mult, vio:)
hac, hac.

Fille en Aiguilles spunea...

de ce naiba ar vrea cineva sa bea bere din borcan?

Ana spunea...

de lene ca sa nu scoti pahare din cutie?!
da' era la fel de buna, sa stii:D, duamna.