16.5.09

Ştiri despre o absenţă

Well, well, cred că am venit!
Sunt om serios, nu mă pot lăsa supărată de chestii neimportante pentru mult timp.
Nu i corect.
Ce am mai făcut?
Am plâns, am dat din picioare, (toate 6) am ţipat, m am ofticat, m am necăjit, am ascultat muzică în maşină şi m am simţit excelent, pe urmă iar mi am adus aminte de ceva şi m a buşit plânsul, dar iarăşi am râs când doi proaspeţi amici şedeau ca cârcotaşii din muppets şi încercau să mă îmbie cu o prăjitură. Unul din ei e chiar bucătarul care a pregătit o, un băiat bonom şi simpatic şi face nişte mâncăruri extraordinare la Tarot. Am râs în hohote şi ieri, când n a mai încercat să mă facă să mînânc dulce, doar s a răzbunat şi i a trimis colegului de masă o felie uriaşă de tiramisu, pe care eu într un moment când credeam că nu mă vede nimeni, am mirosit o şi HA, au sărit pe mine iarăşi amândoi:))) Cred că atâta dedicaţie faţă de o dietă, la o femeie, li s a părut înduioşătoate sau stupefiantă, heeei, parcă am mai auzit chestia asta undeva!
Aseară am fost la un concert Kumm şi prietenei mele grav rockeriţe - aş săune că are moacă de emo dacă n ar avea 32 de ani şi nu mi ar fi teamă că mă omoară cu bătaia - i au plăcut şi m am bucurat tare. Am dansat cât toată sala la un loc şi m am întors acasă oarecum beată (exagerez, dragi viitori posesori de casă la eforie! it s literature) şi udă de la cât am ţopăit.
Am fost fericita şi mândra posesoare a unor scurte mişcări de masaj făcute de Eugen, am fost salutată cu căldură de aproape toţi ceilalţi membri ai trupei - minus băiatul " cu muşschi" - bietul solist, oare în ce stare de ebrietate eram când mi s a părut mie că scoaba aia drăguţă şi confuz simpatică, cu tunsoare de fetiţă de pension e un băiat CU MUSCHI???
Nu sunt un om supărat, nu pot sta aşa. E ca şi cum ar trebui să mi ţin respiraţia pe vârful muntelui. Viaţa e drăguţă cu mine din nou. Greşit! EU m am trezit şi sunt drăguţă cu ea. Ea a fost aici tot timpul.
La revedere, funie dragă. Ne mai vedem p aici!

3 comentarii:

Fille en Aiguilles spunea...

am fost si eu la tarot. esti prietena cu bucatarul? transmite-i felicitarile mele pentru rulada de pui cu urda si verdeata. e un loc foarte misto. o sa ma duc acolo pana o sa termin de incercat toate chestiile din meniu. dupa care o s-o iau de la capat probabil. ps: si serviciul e excelent.

Ana spunea...

o sa se bucure:)
stii si al cui e restaurantul?:)

Fille en Aiguilles spunea...

nope, no idea. dar nu poate sa fie decat al cuiva la fel de placut ca intregul loc:). cum ar fi...?:)